Nyt se on todistettu tai oikeestaa vajaa viikko sitten. Sannalla oltiin ja ulkona oli Terin järsimä jättimäinen luu. Rudi meni sitä siihen nakertelemaan, mutta Luna päätti että hänkin haluaa maistaa mitä kummaa se veikka syö. Ai että ku neiti pääsi lihan makuun niin kyllä räjähti!!!

Joskus aikaisemmin koirat on saattaneet hiukan ärähtää toisilleen, mutta mun huuto väliin on aina auttanut ja sovinto saatu taikka sitten ne on vähän aikaa toisilleen huutanu ja päässeet sopuun. Näin oletin käyvän tälläkin kertaa ja jäätii vaa Sannan ja Terin kanssa katsomaan ku ne alotti murinan. No mutta kuinkas kävi ne alkoki ihan kunnolla tappelemaa ja mun huuto ei enää vaikuttanu yhtää. Sit tuliki jo kiire erottamaa koirat ku Luna kuitenkin massan kanssa oli jo Rudin päällä. Tilanne loppu sit siihen ku sain koirat erotettuu. Kummallekaan ei onneksi tullut mitään pahempaa jälkeä, hiukka karva vaan pöllys. Ei kai ne nyt kuitenkaan sit ihan tosissaan olleet.

Teri meni ihan lukkoon ja juos Sannan jalkoihin, se varmaan ajatteli et mikä hitto noille serkuille tuli ja tollasen kämäsen luun takia. Nostin sen luun kaiteelle ja annoin myöhemmin Terille kun se tuli sitä siihen kaipaamaan. Noh se oli virhe. Ajattelin et se alkais sitä ite syömää tai jotaa muuta ku mitä se sit teki. Se lähti juoksee luu suussa pitkin pihaa ja nakki koirat perässä. Aikansa juostuaan se sitten liipas jonnekin rantaan ja tuli hetkeä myöhemmin ilman luuta. Kävi sen sinne jonnekin hautaamassa, pois noilta hulluilta nakeilta. Nyt luultavasti supi tai kettu on sen vienyt kun ei se ole Sannan sanojen mukaan sitä sieltä hakenut pois.
Oon ISON luun velkaa Terille!!!!