Jee!!!!
Oli kyllä niin kivaa taas kisoissa, kun koira meni hyvin ja itsekin menin hyvin.
Rata oli melko helppo ja siinä ei ollu mitään erikoisia kiemuroita vaan melkoisen suoria linjoja.

Rata alko hypyllä ja siitä heti puomille josta hypystä putkeen, tässä välis Rudi löysikin jotaa haisteltavaa tai sit se vaa esitti, mutta sinne se meni maneesin reunaa haistelemaan ja siitähän tuli kielto putkiesteelle sitten. Ajattelin että tässä tää nyt sit oli, mut ajoin Rudia hieman pois sieltä ja sitten se tulikin ihan nätisti ja jatko oikein sinne putkee ja vielä ihan oikeesta päästä.
Matka jatku hyppyesteen kautta taas puomille ja siitä hyppyesteen kautta a:lle ja muurin yli  kahdelle hyppyesteelle ja siitä juoksusuora putkee, hyppyeste ja hyppyeste. Maalissa oltii ja hirmu bileet pystyssä. Mahtavaa....

Aika sekavaltahan tää kuulostaa, mut uskon et ne ketkä on saaneet agikärpäsen pureman jotain tajuavat.... toiv.:) En nyt muista montako koirakkoa osallistui mineihin, mutta heti kun tulokset tulevat kks:n sivuille laitan sen linkin....   Tulokset


Oltiin sitten sijoituksella neljäs
yksi kielto eli 5 virhepistettä
ihanne aika: 60 sek. meidän aika: 69,96


U
nohtu ihan mainita, että saatiinhan me sellanen kannustuspalkinto. Se oli sellanen vehje mihin saa nameja sisälle ja niitä voi sit antaa kätevästi koulutus tilanteessa. Ja tietty oli koiralle keksejä.... Se oli kiva yllätys!!! :)

Riikka ja Jadekin oli mun mukana, kun en olis yksin halunnu mennä ku on se aina kivempaa ku saa jonkun kanssa pölistä, ku tykkään niin pölistä..:)

Jadellekin oli hyvää harjotusta olla tuolla hälinässä....

1347029.jpg

Tässä sitä mennään ja kohta lähtee....

1347033.jpg

No niin hihnaa irti vaan et pääsee jo juoksee....

1347030.jpg

Ja näin sitä mennään, ensimmäistä estettä suorittamaan...

Muita kuvia ei saatu, kun oli aina jonkun takki edessä ja sitä paitsi me mentiin niin lujaakin ettei siitä olis mitään tullu ku viivaa vain..... :)