No pitihän mun jo aikaa sitten kertoa kaikille mitä sille Rudille kuuluu, mutta on ollu taas niin tuhoton kiiire. Elikkäs käytiin siellä Porvoossa ja tuomio oli positiivinen. Eli silmässä tulehdus oli jo paranemaan päin. Vielä siellä oli jotain tölliä siellä ihan silmän takana. Ei siis ihan päässy kunnolla näkemään sinne taakse saakka. Kuitenkin lääkäri sano et se jo heijastaa valoa, mikä tarkoittaa sitä et myös Rudi näkee jotain sillä silmällä. Otettiin kunnon verikokeet joista pitäisi nyt sitten selvitä mikä siellä on ja mikä sen sai aikaan. Toivotaan nyt jotain selvyyttä tähän asiaan..... Mulle lähetetään vastaukset suoraan kotiin. Ensiviikon alussa odottelen niitä tulevaksi.

Hitto ku koko kaupungissa ei ole lääkettä koiralle. Rudille tulee nyt kahden päivän tauko antibiooteista. Toivotaan ettei sillä olisi niin suurta vaikutusta paranemiseen.
Aiheest lisää myöhemmin.. Rudilla nyt siis kuukauen tauko agilityharkoista, kun on esteiden kunnostusta ja muuta säätöö.... Tiistaina meinaan kuitenkin mennä möllikisoihin katsomaan miten haukku näkee esteet. En siis kisaamis mielessä vaan lähinnä mennään rauhassa Rudin tahtia rataa pitkin. Toivotaan, että se näkee ja osaa mennä... Voi olla vaan että on koirassa liikaa virtaa ku ei oo pitkään aikaan saanu mitään agiin liittyvää harrastaa....

Lunalla huomenna ekat agiharkat. Katsellaan miten menee.. Ilmoittelen tuloksista....