Eilen oltiin Veegan kanssa lääkärissä käymässä, kun tuo on hiukan rohissut. Silmät olivat jo hyvin parantuneet, mutta kuuri jatkuu vielä sen viikon verran. Nii en muista kerroinko edes, mutta Veegalla oli silmät tulehtuneet.

Verikokeet otettiin ja nielu ja muu tutkittiin, lämpöä ei onneksi ollut. Soitin kasvattajalle ja olisin kysynyt onko muut pennut olleet ihan terveitä, sillä uskoisin että silmätulehdus oli jo alkavana kun se haettiin. Vielä en ole vastausta saanut, pitää soittaa uudelleen. Kasvattajalla taitaa olla työkiireitä. Rohina ja muu nenän vuoto on luultavasti jatkosairautta silmätulehdukselle ja saatu siis jo kasvattajan luota:(

Nyt ei siis kuitenkaan varmuutta onko kennelyskä, vai  mikä. Jos antibiootti auttaa niin sitähän se sitten ei ollut, mutta ajan ja levon kanssa päästään eteenpäin.

Nää on kaikki kuitenkin lääkärin arvailuja ja kirjotan sitten lisää kun saan kasvattajan kiinnni ja pääsen hänen kanssaan juttelemaan. Lääkäri vaan sanoi, että koska emä ei ollut omassa kotonaan synnyttämässä niin on saattanut olla että bakteeri kanta ei ollut vielä sama kuin kotona olisi ollut. Emän olisi ainakin kuukausi pitänyt olla Jyväskylässä, ennen synnytystä, jotta ne bakteerit olisivat siis olleet samat paikan kanssa ja siirtyneet näin maitoon:D olipa sekava selitys:S

Luna tutkittiin samalla ja provosoidessa yskii, muuten keuhkot ja nielu olivat puhtaat. Pitää vaan seurata jos jotain tulee ja ei viikon sisällä parane niin sovittiin lääkärin kanssa että soitan ja saan reseptin. Tietysti jos siis koiran yleiskunto on hyvä.

No kotona meillä kumpikin riehuu ihan kamalasti, vaikka ei saisi tai pitäisi pyrkiä olemaan rauhassa ja lepäämään.. Koita nyt sitten tollasta pentua pitää kurissa, ettei riehuisi. Ne riehuu aikansa Lunan kanssa ja sitten nukutaan taas ja taas riehutaan.

 

Korva pystyssä, pienellä avustuksella:D

Unta palloo

Tässä ollaa niin kipeen näkönen, voih.. nenukii vuotaa:(

Luna vahtii pientä potilasta, hyvä sisko.