Tänään olimmekin ihan omalla porukalla hakuilemassa metsässä... Meitä oli melko sekalainen sakki. Oli valkkareita 3, boksereita 2, 1 seropi, 1 samojedi sekä Luna ja Veega:D

oli ihan mahtavan hauskat harkat. Tehtiin seropi Terille metsään kokeen omaiset harjoitukset, jossa oli 3 maalimiestä valmiissa piiloissa. Melko haasteellinen maasto oli, sillä se oli rantaryteikköä/metsää. Teri teki kyllä mainiota työskentelyä koko ajan ja löysi n. 20 min kaikki kolme maalimiestä. Minä olin liikkeenohjaaja. Lisää varmasti Terpun ja Bellan blogista.

Veegalle otettiin raunioradalla makkararinki ja peräänajo. Molemmat meni mallikkaasti. Otettiin helpompi peräänajo, kuin viimeksi. Taisi olla ihan sama kuin ensimmäisellä kerralla. Ensi kerralla mietitäänkin sitten jotakin ihan himpun vaikeampaa. Vaikka sitten vaan matkan pidentämistä. Kulmia ei ihan vielä viitsi, sillä unohtuu neidillä niin helposti se mitä olikaan tarkoitus tehdä. Ja jää miettimään, että toiko se oli joka mua kutsu, vai olisko se sittenkin ollu toi oma mamma. Siinä sit hiukan pällisteltiin multakin apuja.. siis nyt puhuin kyllä siitä toisesta kerrasta. Palataanpa tähän päivään:D

Eli Veegalle oli vaan noi.. Bokseri pennulle ja valkkari pennulle tehtiin samat ja meni ihan kivasti, hurjan innokasta menoa.

Laku bokserille otettiin metsään kaksi pistohakua. Laku on rullakoira ja ensimmäinen pisto menikin hyvin, toisella kiinnosti sitten enemmän se lumessa pyöriminen.. Eli se meni ihan pyllylleen. Lakun puolustukseksi pitääkin mainita harkkatauko, jota olikin kertynyt ainakin 1.5 vuotta. Eka pisto oli kyllä kaunista katseltavaa.

Sitten oli se Luna. Halusin katsoa mihin se pystyy, kun sille on ollu niin helppoja harjotuksia niin kauan. Helppoihin piiloihin ja liikaa peräänajoja. Niitä en sen kanssa enää tee, aivan turhia ja koirakin kiihtyy niissä liikaa ja aloittaa haukun jo lähetyksen jälkeen. Tai haukahtaa muutamia kimakoita haukahduksia. Lunalla oli nyt yksi maalimies kiikarissa. Lähetin sen tarkoituksella kaukaisimmasta nurkasta, mutta neiti olikin jo uskomattoman nopeasti oikeassa paikassa haukkumassa. Tolla on ihan uskomaton nenä. Ja nopeat jalat, harmittaa vietävästi, kun se on tollanen tappijalka. Siinä olis ainesta ja väsymätön se on. Olen kuitenkin päättänyt, että Luna pääsee silloin tällöin harkkoihin, jos ei ole paljoa porukkaa tulossa.Tai sitten tällein omalla porukalla.

Luna alkoi haukkumaan heti, mutta miinuksia tulee siitä, että se ei uskaltanut mennä putkeen sisään. En siitä pahemmin välitä, sillä pimeys oli jo laskeutunut ja se oli sille ihan uusi kokemus. Valosalla menee kyllä ihan ongelmitta. Siinä sitten ei autakkaan muu kuin treenaaminen. Pitää laittaakin Lunalle seuraavaksi maalimiiehiä putkeen ja varsinkin tohon kiikariin valosalla. Josko sinne sitten syöksytään hakemaan makkarat. Nyt jouduin, itse mennä ihan suulle ja maalimiehen piti tulla näkyviin... Sitten vasta uskalsi hakea palkan.

Mutta jokatapauksessa kiva tietää, että koirassa olisi ainesta jos vaan sitä kunnolla treenaisin.. Jalkoihin kun vaan saisi lisää pituutta:)