Heippis taas..

Mun kuviot ne muuttuu niin kamalasti ja niin nopealla temmolla, et alkaa  jo itkettää.. Huhtikuussa jouduin lopettamaan koulun kesken allergian puhkeamisen takia. Eli sieltä löyty koirat, kissat, hepat, pölyt, purut, heinät, puut yms... lista jatkuu.. Allergia alko tosi pahana alkutalvesta ja paheni koko ajan.. Piipulla ja lääkkeillä jaksoi kevään, mut sit oli pakko tehdä se ratkasu, et astmaa en itselleni ala hankkimaan, se kun oli lääkäreiden mielestä aika lähellä.

Muutettiin siis Veegan kanssa takasin Kotkaan ja Luna jäi mun kaverille asustelemaan. Katsellaan nyt miten mun kunto pahenee vai pysyykö samana.

 

Koulusta opin kyllä paljon.. Koko kevään kävin Vilanderin Pertin opissa, opettelemassa ongelmakoiran koulutusta. Se olikin niin antoisaa, että suruttaa kun sekin piti lopettaa kesken :( Mutta monen monta oppia ja Pertin metodit taskussa on hyvä jatkaa eteenpäin, vaikkakin koira harrastaminen jää melko vähälle, kun ei siellä puskissakaan voi oikein enää makailla ja hyppiä....  Veegan kanssa olis kuitenkin tarkoitus agility aloittaa, kunhan ensin käyn neidin kuvauttamassa nyt kun töihinkin pääsin.. Palaillaan asiaan taas kun juttua hiukan tule ja taas päästää tilanteen herraksi..