Elikkä oltiin katsomassa pentuja Jyväskylässä. Reissu oli oikein onnistunut ja oli mukavaa. Pentuja on 7, kolme urosta ja neljä narttua. Moni oli pitkäkarvainen olisko ollu jopa 4. Meidän oma on normaalikarvainen:D

Kasvattajat olivat aivan mahtavia, ei mitään pahaa sanaa tai moitetta. Kertoivat paljon koiristaan ja toiminnastaan yleensäkin ja mikään ei jäänyt epäselväksi.

Pentujen emä Dana oli oikea super äiti, niin kiltti ja uskomattoman rauhallinen. Häkistään se katseli hiljaa maaten kun hipelöimme ja rutistelimme hänen pentujaan. Mahtava alku pennuilla, kun on noin rauhallinen ja hyvä käytöksinen emä. Paikka jossa pennut olivat oli ihan olohuoneen yhteydessä oleva työhuone. Perheeseen kuului ainakin kaksi pientä lasta ja kissa. Tottuu siis kaikkiin ääniin ja muihin elukoihinkin.

Nii ja vielä tarkennukseksi, että pentujen oikea kasvattajahan asuu Veikkolassa ja pennut ovat vain kasvamassa Jyväskyläläisessä kennelissä, koska Veikkolassa on toinen pentue joka syntyi edellisenä päivänä näistä pennuista.

Sielu lepää näissä kuvissa:D