Pienen painostuksen alaisena on nyt sitten pakko kirjoittaa jonkinlaisia kuulumisia....

nakkien kanssa on kotona eletty eräänlaista jääkautta, ei kuitenkaan sellaista oikea oppista. Lelut on pojalta riistetty:( mutta ulkona pelataankin sitten senkin edestä palloa ja frisbeetä viskotaan harva se päivä.. Huomattavaa rauhottumista koirassa on havaittu ja kuuntelee muutenkin paremmin mitä siltä pyydetään ja parasta kaikessa se piru vie tottelee.... remmi räyhäämiset on jo melkee historiaa ja kaikki menee kivasti. Agiharkkoihin meen ensi keskiviikkona siis hyvin hyvin pitkästä aikaa.. ainakaan kahteen kuukauteen en ole siellä rudin kanssa käyny.

Lunan kanssa meinasin jos siihen sunnuntain ryhmään mukaan menis.. saisi sekin sitten jotain ohjelmaa..
Pelastusharkoissa ei ole samoinkaan koko kesäkuussa tullu käytyä lainkaan. Nyt olis otettava itseä niskasta kiinni ja mentävä.. Ei ole vaan lainkaan huvittanu ku on ollu mieli maassa ja niin paljon käytännön asioita hoidettavana. Nyt kuitenkin alkaa jo olla kaikki kondiksessa, kunhan sais nyt vaan itsestään sen verran irti et hyppäis koirien kaa bussii ja menis harjoittelee.. On se oma auto vaan niin kätevä kapistus...

Lunan kanssa ollaan käyty juoksemassa lähes joka päivä ja alkaa olla pikku mimmi niin sutjakassa kunnossa, mamma laahaa hiukan perässä:)
Mut hyvää kuuluu silti meille ja eiköhän tässä kirjoiteltavaa ala kertymään enemmänkin....