Veega sai eilen ensimmäisen rokotuksensa. Rokottaminen ja muu meni ihan ongelmitta ja koira käyttäytyi mainiosti, ei se edes huomannut pistosta:D

Muut asiat jotka siellä esille nousivat eivät sitten olleetkaan ihan sitä mitä halusin kuulla. Mä kun oon voivotellu ku ton oikea korva on niin sontanen koko ajan. Samoin toi turkkikin hilseilee ihan hurjasti. Korvista otettiin näytteet ja onneksi siellä ei ollu ku ihan normaleja kokkeja ei siis mitään punkkeja tai tulehduksia. Nyt sitten yhteis tuumin lääkärin kanssa mietittiin, että ruoka saa mennä vaihtoon. Katsotaan josko nuo ongelmat siitä sitten helpottaisivat. silmät ja keuhkot ja muut olivat kunnossa nyt onneksi.

Toinen ja kaikista raivostuttavin asia oli nuo ton koiran hampaat. Sillä on nyt etupurenta ja eikä mikään ihan pieni. Vielä on toivoa, et ne sitten oikeiden hampaiden myötä ja koiran vielä kehittyessä normalisoituvat. Tästäkin syystä saa ruoka mennä kankkulan kaivoon. Mulla ei oo mitää pahaa sanottavaa caninin ruuasta ollu koskaa ja omat on olleet sillä ihan terveitä. Tota Joseraa on niin hankala saadakin ja lähin kauppa on 100 kilsan ajomatkan takana. Ei oikee huvittais aina sitä vaivaa nähdä ja kun ei se tunnu tolle sopivan. Ihan hiukan oli jopa koira pönäkkä, tai lääkäri sano et vielä tässä vaiheessa menee, mut hiukan vanhempana haluisi nähdä sen hiukan hoikempana. Mä syötän nyt ton 15kg joseran kids säin loppuun ja pikku hiljaa vaihdan sen siihen royalin saksanpaimenkoira ruokaan, jota saan tosta läheltä ja jonka on hyväks todennu. Tai no noi mäykythän söi tietty mäykky royalii, mutta siis merkki sama.

Mä päätin myös, että en sinne Viroon lähde koiraani viemään sillä rokotukset eivät ehdi kunnolla astua voimaan ja siellähän niitä tauteja kuhisee. Sitten olis vielä se laivamatka vappuna:( ei jaksa sellasta hälinää ja huutoa nyt. Menen suomessa sitten ensimmäiseen näyttelyyn kun on kaikki rokotukset kunnolla annettu ja ovat astuneet voimaan. Eläinläkärikin suositteli olla menemättä. Tuo kun on ollut muutenkin niin kipeä ja kaiken näköstä oli heti pennusta lähtien.Nii ja ne hampaat, ei toi olis ees pärjänny!!!

Luna rocks:D