Aamu alkoi hyvin. Mentiin koirien kanssa metsään ja oikein kivaa oli. Kaunis lämmin päivä. Kotona syötiin ja lähdettiin siitä Sannalle katsomaan mitä ne siellä puuhaa. Käytiin kävelylenkillä ja oli niin kuuma. Ihanaa ku se kesä tulee, eikä tarvi enää palella.
Tultiin takaisin ja alettiin grillaamaan. Koirat puuhaili omiaan ja Rudi tutki isoa havukasaa. No sitten kun oltiin  lähdössä kotiin päin huomasin et Rudin toinen silmä oli ihan punainen ja sumea. Kamalan näkönen se oli. Ajattelin nyt yön yli katsoa tilannetta. Ei siinä näkyny mitään sellasta haavaa tai että olis menny rikki. Kai se on ehtiny laittaa silmän kii ja sit tökän. Tai oli asia miten vaan jos se huomenna on huonon näkönen tai huonomman ni soitan sitten lääkäriin. Meillä kun on torstaina aika Rudin patista. Sillä on sellanen patti oikeella puolella lonkan etu puolella. Ei hajua mikä se on. Viimeksi kun lääkärissä käytiin saatiin siihen sellasta rasvaa jota laitettiin siihen. Patti silloin pieneni ja katosi. Lopetin voiteen laiton ja patti siis palasi. Katsellaan mitä ylihuomenna lääkäri sanoo. Onko sitten vaan rasvapatti, jonka sais helposti imastua pois. Tai kaikista eniten toivon, ettei sitä jouduta nukutuksessa leikkaamaan pois. Se on aina niin kamalaa.

Tässä kuva Rudin silmistä ja siis tosiaan se on se Rudin vasemman puoleinen silmä ja kuvassa oikean puoleinen. Ihan verinen :(

1490318.jpg

Toinen kuva vielä. Silmä siis ihan samea ja punainen. Pakko huomenna mennä lääkäriin. Eihän se ole ku  rahaa. Saanpahan mielenrauhan ja Rudi lääkettä.
1490321.jpg