Sunnuntaina oltiin mätsäreissä Minnan kanssa ja olihan meillä koiriakin mukana. Mulla Luna ja Minnalla Moona sakuneitinen. Olipa Ottopojankin tarkoitus mukaan lähteä, mutta Otto pääsikin omistajiensa kanssa kyläreissulle.
Mentiin sitten muija porukassa vaan.

Eihän sieltä Lunan osalta mitään hyvää suoritusta odotettu ja Minnallakin oli kuulemma aika vahva aavistus minkälaisilla tuliaisilla sieltä tultaisiin.
Kumpikaan koirista kun ei osaa oikein tota esiintymistä ja Luna nyt ei alkuunkaan.
Oli pienet ja isot koirat erikseen, mikä on ihan tosi kiva juttu, sillä ei ole hauskaa jos on ihan sekasin kaikki. Luna käveli tosi kivasti siihen oon ihan tyytyväinen, mutta se seisominen onkin jo astetta tai viittäkymmentä vaikeempaa.

Joten kuten arvata saattaa, saatiin sininen nauha ja sinisten nauhojen joukossa saatiin lämmin käden puristus ja opastus pois kehästä. Tuomari kehtasi vielä sanoa, että on  tuolla koiralla tollanen pieni panssari tossa ympärillä, ai miten niin on koirani hiukka pullea :)
Sanoin vaan, että on se laihdutuskuurilla ja onhan Luna nyt laihtunut, mutta lisää olis lähdettävä monesta syystä.

No Moona neidillä meni ihan yhtä hyvin. Sekin siis sai sinisen nauhan ja käden puristuksen, mutta se ei meitä tyttöjä haitannu, ku oltii grillimakkarat syöty ni lähettiikii kotia kohti, kaikilla hyvä  mieli matkassa. Kokemushan se tärkein.

Oli siellä erittäin kaunis musta hieman pidempikarvainen saksanpaimenkoira, tai vois kai sanoo et se oli pitkäkarvainen. Kaunis ku mikä, se olikin punaisten nauhojen voittaja. Bis jäi näkemättä, mutta kuka ties vaikka se olisi ollut sama kaunokainen.

Laitanpa kuvan meidän näyttelytähdistä kahdesta kauniista neidosta, kuva otettu Minnan pihalla.

1345894.jpg

Onpa se Luna kerrankin pienen näköinen :)