Menkkoja menkkoja... Voi ku elikoilla ei ois semmosia, voi kun niil toimis nää hommat jollain ihan muulla tapaa.. No mutta ei niin ei! Meillä menee kyl kivasti ton koiruuden kanssa. Se ei sisällä päästä  mua yhtään silmistään, vaan kiltisti kipittää mukaan vessaan ja keittiön kautta aina makkariin.. Mulla on uusi varjo :)

Eilen oltiin siskoni ja sen valkkarin kanssa puistossa ja saatiin pienet rallitukset jo pystyyn, onneksi ne hiukan juoksuttikin toisiaan, vaikkakin melko pieneksi pyrähtelyksi se jäikin.. Tänään sitten vuorostaan oltiin mäykky neiti Lunan kanssa pidemmällä lenkillä ja mainiosti tulivat nekin toimeen. Lunaa ei oikein saanut vauhtiin, muu paitsi kerran innostui kanadanhanhien perään viipottamaan. Mutta seuraa siitäkin oli ja nyt Stada makaakin raatona lattialla kuunnellen mun joka rapsahduksen.. Mitään ei jää kyllä huomaamatta :)

Surullinen tapaus oli kun toi repi Veegan pedin riekaleiksi häkissä.. Pienen riskin otinkin sen kanssa, mutta ajattelin että jos ei kuitenkaan, mutta kuitenkin niin :(  Uusia saa onneksi kaupasta, alkohan toi oleekin jo monta vuotta vanha, mutta hyvin se palveli kuitenkin. Pitää sitten syksyllä katsoa jos ostaa uuden, että mätsää muuhun sisustukseen. Haaveena kun olisi muuttaa isompaan ja omalla pihalla :) 

Mitään erikoista ei oikeestaan ole tapahtunut, kunhan ollaan vaan oltu ja ihmetelty maailman menoa.

- Palaamisiin -