No nyt taas tuntuu, että ehtii kirjoittelemaan tänne blogiinkin. Viimeistä tehtävää kurssilla tehdään ja on kyllä ollu aika haastava kurssi. Eli se oli siis se käytöshäiriöiden anatomiaa verkko-kurssi järjestänyt Suomen eläinkoulutus keskus oy.
Kannattaa käydä tutustumassa jos kiinnostaa koiran käytöksen kiemurat.

Meidän seuran lehtikin alkaa valmistumaan, aika rankkaa sellaisenkin tekeminen, mutta palkitsevaa tavallaan. Paljon kokonaisemman kuvan oon saanu koko seurasta ja tekee mieli oikee alkaa edistämään seuran toimintaa...
Paljon mölliagilitykisoja halutaan järjestää ja agilityjaoskin saatiin pystyyn. Homma alkaa luistamaan.

Omien koirien kanssa oon nyt tällä välillä käyny harkoissa normaalisti ja Rudilla menikin viime harkat taas ihan lennossa, oli niin kivaa. Sitä edelliset kun syötiin koko ajan kakkaa, ei niinkään kivat harkat silloin ja ne loppukin Rudin osalta aika lyhyeen. En jaksan alkaa sen kaa pelleilemään ku ei mikää kiinnostanu sitä. Autoo vaa odottelemaan. No seuraavat harkat menikin lennossa niinku sanoin.

Lunalla on jonkun näköstä edistymistä pelastusharkoissa tapahtunu. Tosin sain palautetta ettei toi mäykky oikee ole se paras rotu siihen hommaan, no ei tietenkään ole.Omaksi iloksihan mä sitä sinne vien. Siellä vaan halutaan, et alkais tulemaan niitä hälytysvalmiita koirakoita.  Katellaa nyt sitten kauan siellä pyöritään toisten jaloissa. Mejää meinasin ihan tosissaan aloittaa harrastamaan, kunhan noi ilmat hieman lämpenee. Meidän omalla seuralla kun on se mahdollisuus.Nyt kun se on ollut siinä asteella, että ollaan vaan itsekseen menty metsässä verijälkiä tehden. Jos vaikka sitten tulevaisuudessa jatkan tota pelastukoira harrastusta sen mun saksanpaimenkoiran kanssa, jonka joskus otan. Saa nähdä koska ja minne päin suomea. Se rotu varmasti on tervetullut harrastuksen pariin enemmän ku käppänä.


No tossa tais taas olla tarpeeksi tota vuodatusta, taidan mennä hankeen tarpomaan. Aamulla ei kyllä koiria näkyny hangesta, sen verran syvää se oli...