Joo sain kommenttia et oli aika epäselvä toi kirjoitus vilanderin luennosta. Korjailin vähän. Oli toi ohjelma muuttanu  sen aika hassuksi.

Lunalla oli se testi tai loppu koe. Siinä oli ensin paikalla olo. Koira jätettiin paikoilleen ja kierrettiin itse hyppy este. Haettiin koira mukaan ja suoritettiin hyppyeste. käännös vasempaan tolppien välistä missä oli ruoka kuppi täynnä hk:n blöötä. Siitä ympyrän muodossa häirikkö koiiran luo, lapsen jolla oli lelu, namusedän ohi ja viimeisenä oli ihminen joka paukutti kylttiä halon kanssa. Alku meillä meni hyvin. kuppi ohitettiin hienosti. Luulin et se olis ollu vaikein. Häirikkökoira ei ollu yhtään häiriöksi. Lelun ja pojan luo meni sen verran et kävi haistamassa lelua. Matka jatku namusedälle jonka ohi yritettiin juosta. Luna meni melkeen sen käden luo missä oli namia. Mut sain karjastua Tänne ja koira onneksi tuli. Paukuttajan ohi meni oikein hyvin. Maalii päästii ja saatii erittäin hyvä suoritus, sillä sain pelastettua koiran namusedältä. Kaikki jotka oli loppukokeessa pääsi jatkoon. Eli meitä oli 19 siitä 37. Aikamoinen kato kävi:)
Aina parempi mun mielestä ettei ole liikaa koiria ryhmässä....
Tänään meillä oli sit sellanen infotilaisuus, mut mulle ne oli jo tuttuja juttuja ku Rudin kautta kuultuja.

Huomenna Rudilla muuten se simmulääkäri.... Siitä lisää huomenna tai sitten jos on huonoja uutisia, en varmaan tuu kirjoittamaan ihan heti. Katsellaan....