Hipheijaa

Meillä on nyt ihan ikioma tokoryhmä, johon kuuluu mun sisko, kaksi mun työkamuu ja yksi mun "normaali" kamu.. Ja koirat tietty  kans. Eihän me siellä vaan ihmisten kesken toilailla :)

Tänään siis oltiin sovittu sellanen tapaaminen klo 18 kentälle. Tarkotuksena oli mennä harjoittelemaan tottista sitä alkavaa agilityn alkeiskurssia varten. Lunalla siis alkaa nyt tän kuun 14 päivä agilityn alkeiskurssi. Toivotaan suurta tähteä syttyväksi agility taivaalle, joo heko heko. No parhaamme tullaan varmasti yrittämään. Pääasia et on aina hauskaa....
Eli. Meit oli siis viisi koirakkoa tänään. Mä sain/ jouduin toimimaan "vetäjänä". Mikä oli kyl sairaan hauskaa, tykkään paljon. Voisin tehdä työkseni:)
Meillä taisi olla joku kymmenen eri harjoitetta, pääasiassa paikalla pysymistä ja luoksetuloa. Siinä samassa sitten ohituksia ja kontaktin ottoa. Jade oli kanssa ja se meni mainiosti siihen nähden ettei sillä ole vielä ehditty paljoa mitään tehdä. Luna oli tosi hyvä. Se on kyllä niin rauhallinen noissa tilanteissa, varsinkin jos on namia. Ensi kerralla meinaankin palkata lelulla ja katsoa jos saisin sen sillä kiihtymään enemmän.
Nami on sille liian rauhoittava, lelu kiihdyttävä.
Lunalla ei siis tarvi paljoa hinkata noita, muutama toisto riittää, joitain harjoitteita ei viitsi ottaa ku kerran kun on sille niin itsestään selvää. mulla aikasemmin on ollu ongelma se ku tykkään sahauttaa, vaikka koira sen jo osaa ja sittenhän se alkaa mennä huonommin kun alkaa se mielenkiinto herpaantumaan. Musta se on hölmöö sahaa samaa liikettä minkä koira jo osaa sujuvasti, keksitytää sitten mieluummin niihin mitkä menee huonosti. Niissäkin on osattava lopettaa siihen ku menee nappii. Eikä koittaa taas uudellee, et meneekö se VIELÄ kerran. Rudin kohdalla olin ennen sellanen sahaaja, mut senkun lopetin alko koirakin pelaamaan heti.

katsellaan sitten koska saadaan taas ryhmä kasaan ja keksittyä lisää harjoitteita Noilla oli kyllä hyvä aloittaa. Kaikilla koirilla meni hyvin ja tuli kivasti toimeen. Vaikka ei siis annettu niiden seurustella,mut ei ollu sitä remmissä keikkumista oikeestaa ollenkaa. Kurko vähän tuijotteli tota Teriä ja taisi se pari kertaa sille jotaa huudella, mut melko vähä.
Ens kerralla otan Rudin mukaa ja katotaa kuin sitten käy... Se kun on hiukka "kuumempi" koira ku Luna. Rauhoittuminen vie hiukan kauemmin aikaa. kovasti töitä tehdään sen asian eteen.  Jatkuvasti on tulosta näkyvissä..


siis kaikinpuolin hauskaa oli ja haluaa lisää...

Laitan jotaa kuvia mitä on nyt täs tullu oteltuu....

1448221.jpg
Tässä mäyräkoira perspektiiviä. On se maailma vaan niin iso ja erilainen ja pirun luminen...


1448222.jpg
köllitään vierekkäin auringonpaisteessa...aaahhhhh ihanaa!!!

Maisemaa auringonlaskun aikaan
1448228.jpg