Kyllä nyt on taas hyvä olo, koira meni niin upeesti että ei oo pahaa sanaa. Hypättiin vielä ihan minikorkeuksia, kun meillä on ne välillä ollu ihan maassa melkee ku on toi pojan meno ollu välillä niin laiskaa. Nyt kuitenkin ajattelin, että on aika alkaa treenaa ihan oikeilla korkeuksilla, kun eihän siinä muuten voi kilpailuihinkaan osallistua jos koira ei osaa esteitä hyppiä.

Rata oli tosi kivasti suunniteltu, siitä kiitos Soilelle. Siinä oli kiemuraa ja vauhtia. Rudi ihan muutaman kerran meinasi mennä taas kakkakasoille, mutta sain sen ajatukset taas itseeni ja siihen mitä oikein oltiin tekemässä.
Vauhtia oli pienessä niin peijoonasti. Nyt oliski tiistaina möllikisat, joihin ollaan menossa, ihan vaan että kokemus kasvaa ja tohon touhuun tulee lisää varmuutta.
Ei nyt keksi kirjotettavaa ku oon vielä niin innoissaa siitä miten kivasti ne harkat menikään, lisäilen sit myöhemmin jos nyt tuntuu että olisi lisättävää.


Käytiihän me kyllä päivällä Rudin kanssa kentällä treenassa seuraamista ja paikalla oloa ja oikein kivasti meni. Loppua kohden ei vaan koira meinannut maahan suostua menemään. Ja siihen me sitten lopetettiinkin siihen onnistuneeseen maahan menoon. Oli Rudille ihan sopivan mittanen harjotus n. 7min.
Nytki olis ihan pikkusen aikasemmin pitän lopettaa, mut en huomannu mitään merkkejä tarpeeksi ajoissa.
Joten ensikerralla tarkempana.